top of page

PREMIUM MASSAGE

massage Bussum

helend en weldadig

Jij bent uniek! Daarom vraagt jouw lichaam om een maatwerk massage aanpak. Geen uniforme Thaise massage maar één waarbij de oorzaak wordt opgespoord en klantspecifiek wordt hersteld. het aantal massages en de tijdsduur die hiervoor nodig zijn, hangt af van de aard en omvang van de klacht, je lichaam, levensstijl, de beschikbare tijd die wordt ingecalculeerd en de mate waarin je je kunt overgeven aan de massage: je moet wel tegen een stootje kunnen. Je krijgt ook tips en oefeningen mee naar huis zodat je jouw lichaam op de lange termijn het beste kunt onderhouden.

Bij massage Bussum, waarbij klachten behandelt worden, onderga je de massage niet. Voor een juiste uitwerking, werk je juist samen met de masseuse of masseur. Daarbij is in eerste instantie de ademhaling van belang. Houdt hierbij vooral de adem niet in, maar blijf door ademen. Houdt de spieren ontspannen; beweeg mee op aanwijzingen. dan heeft de massage het meeste effect! Bij massage Bussum wordt de nek niet gekraakt.

We beschikken tevens over een kamer voor 2 personen. Als we beschikken over voldoende personeel kun je samen met je partner komen of gewoon met wie je wilt om samen tegelijk de massage te ondergaan in Thaise sferen.

bottom of page